HomeEducacióL’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa inicia la V Setmana d’Emprenedoria amb més...

L’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa inicia la V Setmana d’Emprenedoria amb més de 20 tallers, ponències i activitats formatives

L’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa ha donat avui el tret de sortida a la cinquena edició de la Setmana d’Emprenedoria, una iniciativa que té com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor, la creativitat i la innovació entre l’alumnat dels diferents cicles formatius del centre.

Aquesta edició compta amb més de 20 tallers, xerrades i visites professionals que s’allargaran durant tota la setmana i que permetran a l’alumnat conèixer de prop la realitat del sector de l’hoteleria i la gastronomia, alhora que desenvolupen competències essencials per al seu futur professional.

Foto: Cedida

Durant la jornada inaugural, els estudiants han participat en activitats com el taller d’elaboració i tiratge de cervesa, la creació de decoració nadalenca amb la col·laboració de l’empresa Lima Limón, i un taller de tall de pernil a càrrec de Filaman. A més, la Oficina Jove del Baix Ebre ha impartit un taller d’emprenedoria per a l’alumnat.

Paral·lelament, el grup de CFGS de Direcció de Cuina ha visitat la Fira Gastronòmica de Barcelona, mentre que els estudiants de CFGM de Cuina i Gastronomia i CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria han pogut conèixer de primera mà el procés artesanal de la xocolata a la Xocolateria Creo de Tortosa.

Foto: Cedida

  • En els pròxims dies, l’alumnat participarà en activitats molt diverses, com ara:
  • Taller de fotografia gastronòmica.
  • Ponència “El nostre arròs” amb Josep Montanyés de La Tancada.
  • Xerrada emprenedora amb representants del restaurant Forn de la Canonja.
  • Xerrada Altavins i tast de vins brisats.
  • Taller de cuina de caça amb estrella Michelin, a càrrec del xef Rafel Muria

També s’han programat sortides formatives per ampliar el coneixement del producte i del territori, com ara:

  • Visita a l’Escola Agrària de Gandesa.
  • Especejament de carn amb Joan Algueró.
  • Sortida als Cellers Augustus Forum, Llopart i a la Xocolateria Simón Coll al Penedés.

Segons la direcció del centre, “la Setmana d’Emprenedoria és una experiència única que connecta formació, empresa i territori. L’alumnat pot aprendre directament dels professionals i descobrir la importància d’innovar i emprendre dins del sector”.

Foto: Cedida

La V Setmana d’Emprenedoria de l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa consolida així el seu compromís amb una formació professional de qualitat, arrelada al territori i orientada a preparar futurs professionals competents, creatius i emprenedors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies